MBO’s Bisurr!

Det här är sidan där det som händer i föreningen ”Surras” om!                                                                                                                                                                         MBO Facebook             

 

Verksamhetsberättelse MBO 2023

Verksamhetsberättelse MBO 2022

Verksamhetsberättelse MBO 2021

Verksamhetsberättelse MBO 2020

Verksamhetsberättelse MBO 2019

Nu börjar vi marschera in i sommaren och våra damer jobbar på. Förlusterna har tagit hårt på oss och det blir lite arbete att hitta tillbaka. Det mesta blommar och vi har haft en varm majmånad. Svärmningen har också tagit fart och vill man vara svärmjägare måste man själv anmäla sig till Biodlarna.

Vi har haft lite aktiviteter i Åsnebyn och vi har nybörjare och fortsättningskurs som pågår. Det har varit städning av vår lokal och tyvärr städning av samhällen också som inte klarat vintern. Det är lite roligheter på gång också, ICA Kronan har visat intresse och vill sponsra en kupa hos oss, en trågkupa som blir vit och röd. Medlemmar har byggt och målat.

Vi har varit med på Hushållningssällskapets dag i Åsnebyn och serverat fika och korv. Givetvis också pratat om våra damer i kupan. Vi har också haft besök av Nordalsskolan som fått smaka honung och göra ljus av vax. Detta var mycket uppskattat. Rest till Töreboda har vi också gjort och besökt Södra Dals bigård 1:a maj som traditionen bjuder.

Hoppas vi ses i sommar på våra träffar!!!

Det nya Aktivitetsbladet är utskickat och det finns aktiviteter utlagt både på fejan (facebook) och hemsidan. Kom och var med oss på våra träffar och tjöta bin. Väl mött!

//Sekreteraren/Hemsideansvarig