MBO’s Bisurr!

Det här är sidan där det som händer i föreningen ”Surras” om!                                                                                                                                                                         MBO Facebook             

 

Verksamhetsberättelse MBO 2019

 

Städdagen 15 mars blev trots vädret givande och trevlig, vi var tolv stycken som slöt upp. Vi städade av lokalen och städade av landet som vi sådde in biblommor på i fjol. Det ska bli intressant och se vad som kommer upp i år. Carin kom och berättade nyheter och vi fick bestämt vilket förråd som vi får. Det som ligger bredvid vår lokal, vilket är uppskattat. Korv och kaffe smakade bra och goda muffins som Mariann Granath bakat. Vi pratade om våra damer i kuporna och hur överlevnaden varit under den ”vinter” som vi haft. Det är vinterförluster men inte mer än vanligt.

Nu har det nya aktivitetsbladet skickats för tryckning och inbjudan till föreningsresan är på gång till era brevlådor digitala och faktiska! Vi har ett intressant år som startar med städdagen den 15 mars då får vi också besök från Carin på hushållningssällskapet och värmer upp grillen med ett brinnande intresse. Flera föreläsare är engagerade i år och någon mer på gång så förändringar kan det bli i våra aktiviteter. 28 mars drar vi surret till Kristinehamn för ett besök på Björns Bigård med trevlig samvaro. Vi är ett glatt gäng som gärna blir fler så kom och var med och lyssna, delta och framförallt det är för hela familjen!

Vi börjar med det nya förenings året med att hälsa en ny styrelsemedlem välkommen, Christer Mathiasson, vid vårt första styrelsemöte och vi jobbar på med att ordna våra träffar och resa/resor! Det är många förändringar som diskuteras i styrelsen och vi försöker se till våra medlemmars behov och att vi ska bli fler som ses och pratar om våra damer i kuporna samtidigt som vi har en trevlig tillvaro tillsammans och utbyter erfarenheter.

Kurserna startar den 23 mars kl: 18.00 både nybörjarkurs och fortsättningskurs! Mer information finns under fliken kursverksamhet!

Anmälan sker till:

Stig Granath Tel: 0530-230 26  Mob: 070-635 08 04

Kjell Sjöberg Mob: 070-332 99 67

 

Välkomna

 

//Sekreteraren/Hemsideansvarig